Foutmelding

Notice: compact(): Undefined variable: subtitle in monkberry_field_detail_header() (regel 21 van /data/sites/web/druivenfestivalhoeilaartbe/subsites/www.druivenfestivalhoeilaart.be/nieuw/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nog even geduld

De Hoeilanders zijn druk in de weer met het Druivenfestival. De coronabeestjes zorgen ervoor dat het organiserend comité de Hoeilaartse feesten volledig in een nieuw jasje moet steken.

“Het Druivenfestival is een samenwerking van verschillende partners waaronder het comité, het gemeentepersoneel, heel wat verenigingen en het schepencollege. Al die partners op dezelfde lijn krijgen, vraagt tijd”, zegt feestschepen Pieter Muyldermans.
Begin juli lanceerde de overheid een matrix waarmee je het veiligheidsrisico van elk evenement kan meten. Aan de hand van die matrix zal de gemeente aftoetsen onder welke vorm het Druivenfestival dit jaar kan plaatsvinden.

Nieuwsgierigen zullen dus nog even geduld moeten hebben. “We begrijpen dat heel wat mensen staan te popelen om zich in te schrijven voor de rommelmarkt of om een blik te werpen op het programma. Vanaf ‪15 augustus‬ zullen wij met mondjesmaat communiceren over het nieuwe festival. Je kan daarvoor terecht op onze gloednieuwe website druivenfestival.be”, besluit Sam Vanderstraeten, evenementencoördinator.